Woont u in Amsterdam West, Zuid of Buitenveldert, dan kan uw hond met Dog Service Amsterdam (DSA) mee.


Waarom een uitlaatservice inschakelen?

Wellicht werkt u en bent u zich ervan bewust dat een werkdag te lang duurt voor uw hond om alleen in huis te zitten. Of misschien bent u tijdelijk of langdurig ziek, slecht ter been of kunt u om wat voor reden dan ook uw hond niet de beweging geven die hij zo hard nodig heeft om geestelijk en lichamelijk gezond te blijven. Maakt u zich geen zorgen: uw hond hoeft niet naar een ander baasje uit te kijken. DSA biedt u de oplossing van uw probleem!

Hond blij = Baas blij!


Wat doet DSA voor u en uw hond?

Met DSA weet u zeker dat uw hond aan zijn trekken komt. Hij kan namelijk iedere uitlaatbeurt heerlijk ravotten met de andere honden, rennen, zwemmen, achter de bal aanhollen en noem maar op. DSA verzekert u dat uw hond minstens een uur met ons wandelt. Wij lopen met maximaal 8 honden per groep, zodat iedere hond de persoonlijke aandacht krijgt die hij nodig heeft. Wij kennen onze honden dan ook door en door! Eventueel kunnen wij uw hond ook enigszins trainen tijdens het uitlaten. Hiertoe hebben wij genoeg expertise in huis.


Wij halen uw hond aan huis op en brengen hem weer terug. De ritten van en naar huis worden zo gepland dat de hond niet al te lang in de auto hoeft te zitten. Indien u dat wilt geven wij bij terugkeer de hond eten, drinken of wat dan ook; u zegt het maar! Ook kan uw hond zo vaak mee als ý wilt, of dat nou vijf keer per week is of eens in de twee weken: alles kan.

De busjes van DSA.

DSA rijdt met twee busjes: een Suzuki met twee hokken en een Nissan Vanette met drie hokken. De honden reizen door deze inrichting veilig en comfortabel.

Beide busjes zijn uitgerust met een ventilatiesysteem, waterbakken en een verbandtrommel die is samengesteld in overleg met een dierenarts. Kennis van EHBO is ook aanwezig. Een veilig gevoel...
Waaraan moet uw hond voldoen?

Wij stellen wel eisen aan uw hond: zo moet hij sociaal zijn met mensen en andere honden. Ook moet hij volgroeid zijn. Een uitlaatbeurt is namelijk voor een hond die nog niet volgroeid is te belastend. Wij houden voor kleine hondjes de minimum leeftijd aan van 1 jaar, voor grote honden geldt de minimum leeftijd van 1,5 jaar. Eventueel overleggen wij met uw dierenarts of het verantwoord is de hond mee te laten gaan. Verder mag uw hond niet loops zijn. Ook moet uw hond volledig zijn ingeŽnt. Dat wil zeggen: de jaarlijkse cocktail Ťn een enting tegen kennelhoest. En uw hond moet de door de boswachterij verplichte penning dragen, waarvoor wij een borgsom van 10 euro vragen.


U belt of mailt DSA voor een afspraak. En wat dan?

DSA neemt zo spoedig mogelijk contact met u op voor een intake gesprek bij u aan huis. Zo kunnen wij met elkaar kennismaken en uw wensen doorspreken, maar ook uw hond leren kennen. Er zal worden gekeken in welke groep uw hond zou passen. Natuurlijk kunt u ook een busje van ons van binnen en buiten bekijken, zodat u een beeld krijgt van het vervoer van de honden.


Wij kunnen ook gelijk het contract regelen en nadere afspraken omtrent het uitlaten maken. Vervolgens nemen wij uw hond de eerste keer op proef* mee. Dat betekent dat we bekijken of uw hond goed past in de groep. Dat is voor alle partijen van groot belang. *Hiervoor wordt een uitlaatbeurt in rekening gebracht

Mail of bel nu voor een afspraak! Klik hier