Ik ben Cynthia Laarhoven van Dog Service Amsterdam. Ik heb op dit moment n hond: Angel, een zes jaar oude kruising tussen een Bordercollie en een Australian Shepherd. Angel gaat meestal met mij mee op pad als ik werk.

Twaalf jaar geleden kreeg ik Kayleigh, een Labrador teefje. Zij was toen ik haar kreeg zeven maanden oud en ik ben gelijk met haar op een puppycursus gegaan bij Lupus in Osdorp. Ik merkte al snel dat dit helemaal "mijn ding" was en vond het zo leuk, dat ik er echt alles van wilde weten.


Vanwege mijn grote enthousiasme ben ik vervolgens gevraagd om zelf les te geven bij Lupus. Ik volgde een opleiding tot instructeur; eerst intern, daarna bij O&O

In die tijd deed ik ook behendigheid met Kayleigh. En ook dat vond ik zo leuk dat ik een opleiding tot instructeur behendigheid ging volgen bij de Agility Academy. Later gaf ik er ook les in bij Kynologenclub Zaanstreek IJmond e.o. in Zaandam.

Via Hondenschool Lupus ben ik ook in aanraking gekomen met het fenomeen Honden Uitlaatservice. Lupus had namelijk naast de hondenschool een uitlaatservice. En keer ging ik mee en ik was gelijk verkocht.

Na jarenlang in dienst gewerkt te hebben bij diverse uitlaatservices begon ik in augustus 2003 voor mijzelf. In november van hetzelfde jaar kon ik een deel van Dog Service Amstelland overnemen.

Inmiddels heb ik het diploma Honden en Kattenbesluit in mijn zak en studeer ik voor gedragsbegeleidster/deskundige. Gehoorzaamheidstrainingen geef ik ook nog steeds.

Meer informatie over gehoorzaamheidstraining? Klik hier